13 aug 2018

Adományozási lehetőség az Öreg Honvéd Kisvendéglőben

Submitted by szilvia

Öreg Honvéd Kisvendéglő és Magánszálláshely

 

Kedves Vendégeink/Ismerőseink!

Egyik kedves Kolléganőnk sokukkal együtt már jó ideje támogat egy-Böjte Csaba ferences szerzetes által létrehozott- erdélyi gyermekotthont.
A segesvári árvaházban 16 kisgyerek él, akiket eddig személyesen látogatva élelmiszerekkel, gyógyszerrel segítettek.
Idén kicsit nagyobb összefogás keretében azok a gyerekek, akiknek egyáltalán nincs szülőjük, vagy annyira rosszak az otthoni körülmények, hogy pár napra sem lehet hazaengedni őket a családjukhoz, ellátogatnak Magyarországra egy hétre.

Mivel otthon sokszor előfordul, hogy élelmiszerhiánnyal küzdenek, ezeret szeretnénk megmutatni nekik, hogy milyenek is vagyunk, ha kell összefogunk és tudjuk őket támogatni tartós élelmiszerekkel, amit majd haza tudnak vinni, ezáltal hosszú ideig biztosítva lehet az élelmiszer ellátásuk.

Emellett igyekszünk nekik bemutatni a hazai kultúrát, az itteni látványosságokat és szeretnénk őket legalább erre az egy hétre maradandó élményekhez juttatni az anyaországban, úgy, mint Mórahalmi Lovasszínház, Élményfürdő, Dóm torony látogatás, Ópusztaszeri Feszty-körkép, Csillagösvény…

Augusztus 23-án vendégül látjuk őket az Öreg Honvéd Kisvendéglőben, ha bárki szeretné és tudja támogatni őket tartós élelmiszerrel, azt szívesen fogadjuk. Akár személyesen is át lehet adni nekik a kigondolt kis segítő csomagokat az ebéd ideje előtt/után.

Köszönjük a segítséget!

Üdv: a Kisvendéglő Csapata